Prima pagină » Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Bine ați venit pe blogul www.esterafarcas.com. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza acest site. Accesând sau utilizând acest site, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

1. Utilizarea conținutului

Toate materialele, rețetele, imagini, videoclipuri și conținutul prezentat pe acest blog sunt proprietatea noastră și sunt protejate de drepturile de autor. Puteți utiliza conținutul pentru uz personal, dar nu aveți voie să îl copiați, distribuiți sau să-l utilizați în scopuri comerciale fără acordul nostru scris.

2. Rețete și informații

Rețetele și informațiile culinare prezentate pe acest blog sunt furnizate cu scop informativ și de divertisment. Nu garantăm că rețetele vor funcționa întotdeauna sau că vor fi sigure pentru toate persoanele. Utilizarea rețetelor și a informațiilor de pe acest blog este pe propriul risc.

3. Comentarii

Vă încurajăm să lăsați comentarii și să interacționați cu conținutul nostru. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a șterge sau modera comentariile care sunt ofensatoare, nepotrivite sau care încalcă legile aplicabile.

4. Confidențialitate

Informațiile dvs. personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail sau alte date, pot fi colectate în timpul utilizării acestui site conform Politicii noastre de Confidențialitate.

5. Schimbări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină.

Vă încurajăm să revizuiți periodic acești Termeni și Condiții pentru a fi la curent cu orice schimbări.

6. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@esterafarcas.com.